SATU APLIKASI untuk kesemua rahsia kecantikan anda, pada bila-bila masa dan di mana jua.

Sebuah Pakar Kecantikan Dalam Poket Anda

Link Informasi:
Tentang   l   Applikasi   l   Bloggers   l   Pendidikan Estetik   l   Ulasan   l   Rakan Klinik Estetik   l     Pertanyaan   l   Muat Turun

Pilihlah NEXTBEU

Satu-satunya Pakar Estetik Yang Anda Perlukan

Profesional & Selamat

Dapatkan perkhidmatan profesional dan saranan produk-produk. Berkomunikasi dengan pakar-pakar yang sah dan berlesen.

Buat Keputusan Pembelian Dengan Lebih Bijak

Buat keputusan dengan lebih kesedaran dan berpengetahuan serta jimatkan wang! Kami hanya menampilkan produk-produk yang disahkan dengan harga yang telus.

Dapatkan informasi

Q&A dalam talian yang percuma tanpa sebarang batas. Nikmati akses kepada kandungan informasi yang sah.

Ikuti Trend Terkini

Ikut trend yang paling baru dan perbincangan tentang kesihatan serta kecantikan. Jadi yang pertama tahu!

0
+ DOKTOR BERTAULIAH
0
+ RAWATAN
9000
+ KOMUNITI POST
0
PENGGUNA UNIK

NEXTBEU

Diperkenalkan oleh golongan KOL dan blogger kecantikan

NEXTBEU

APLIKASI yang merangkumi pendidikan estetik yang pelbagai & maju.

01

Kualiti yang terjamin

Kesemua klinik dan pengamal perubatan adalah disahkan dan berlesen. Layari tentang rawatan-rawatan terkini tanpa risau!

02

Perbelanjaan Lebih Bijak

Nikmati penjimatan hebat dengan baucar dan kupon. Jimatkan masa dengan fitur kami yang mudah, pantas untuk dilayari dan informasi yang telus.

03

Komuniti kecantikan yang baru dan mengujakan

Sertailah perbincangan tentang kecantikan yang terkini. Kongsi, like, komen, atau post pada bila-bila masa!

04

Doktor yang terpilih

Temui klinik-klinik dan doktor-doktor yang memiliki maklum balas yang sangat baik serta diperakui!

05

Ensiklopedia estetik

Dapatkan akses kepada banyak maklumat yang dipercayai berkenaan industri kecantikan tak kiralah rawatan-rawatan, ubat-ubatan atau apa-apa sahaja topik yang terkini.

06

Ganjaran bagi yang menyebarkan kata-kata baik

Perkenalkan aplikasi yang hebat ini kepada orang lain untuk menerima ganjaran yang menarik! Lebih ramai, lebih meriah!

NEXTBEU

Ulasan Pelanggan

NEXTBEU

Profesional-Profesional Terdaftar

NEXTBEU

Pertanyaan-Pertanyaan Biasa

Pendaftaran dengan kami adalah percuma. Anda boleh mendaftar dan log masuk dengan mudah melalui Facebook, Google, atau hanya dengan mengisi maklumat asas anda.

Untuk menjadi pengguna, apa yang anda perlukan hanyalah email serta kata laluan anda dan sistem kami akan menghantar kod pengesahan unik ke nombor telefon bimbit anda. Setelah mengisi beberapa maklumat asas, pendaftaran anda akan berjaya.

Pada waktu kini, memuat naik ceritera tentang kehidupan seharian anda di aplikasi media sosial adalah sangat biasa. Aplikasi kami ditujukan kepada mereka yang gemar berkongsi tip dan trik kecantikan atau sebarang topik mengenai minat peribadi mereka. Post anda dapat menarik pengguna yang memiliki minat yang sama yang dapat mengikuti atau berkomunikasi dengan anda. Ini akan menjadi post yang murni pada masa nyata serta tidak memiliki agenda. Apa sahaja topik yang anda cari, kami ada! Sekiranya anda ingin menyumbang kepada konten, jangan malu-malu untuk meneruskannya! Aplikasi dinamik ini adalah yang pertama seumpamanya di Asia Tenggara.

Di NEXTBEU, kami menghargai dan meraikan perbincangan yang sihat dan bermanfaat. Kami menghormati kesemua pendapat pengguna kami dan melindungi privasi serta hak pengguna kami. Kami mengalu-alukan semua jenis post kecuali untuk post yang berniat untuk menyakiti atau mengancam orang lain.

Dianggap sebagai pakar kecantikan mudah alih, aplikasi ini merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan industri estetik perubatan termasuk, tetapi tidak terhad kepada penjelasan rawatan, harga pasaran, jangkaan pengalaman pemulihan, dan ulasan pengguna. Maklumat yang kami miliki akan memberikan maklumat yang tepat dan secara komprehensif mempersiapkan pengguna untuk rawatan yang mereka cari. Kami sangat menyarankan agar tidak mendapatkan maklumat dari sumber yang tidak disahkan kerana terdapat banyak mitos, data ketinggalan zaman dan maklumat yang salah. Isi kandungan kami disokong oleh profesional yang berkelayakan, maka konten kami boleh dipercayai.

Segala produk dan perkhidmatan yang disediakan di aplikasi kami telah diperiksa oleh pasukan kami dengan teliti. Sebarang pertanyaan atau maklum balas boleh dilakukan melalui pasukan perkhidmatan pelanggan kami yang ramah. Dengan ini, anda juga perlu memeriksa harga dan butiran pembelian sebelum mengesahkan pesanan anda.

Ramai pemburu kecantikan berasa sukar untuk memilih klinik rawatan atau doktor. Di NEXTBEU, kami menyelesaikan masalah ini dengan mempunyai Fitur-Fitur yang membolehkan pengguna mencari klinik dan doktor. Kami mempunyai senarai direktori yang terus berkembang dan pengguna dapat menggunakan penapis atau istilah carian yang berkaitan bagi mencari rawatan atau doktor di tempat atau barisan kepakaran tertentu. Dari situ, anda boleh memilih dan berhubung dengan mereka. Tambahan lagi, halaman komuniti kami mempunyai fitur yang serupa dengan semua fitur media sosial yang juga membolehkan anda berkomunikasi dengan pakar. NEXTBEU merapatkan jurang antara pengguna dan penyedia.

Yes, you are! This goes along with our values to grow the aesthetics beauty industry by spreading truthful information including real, honest feedbacks so that our users can make informed and safe decisions!

Halaman pasaran NEXTBEU adalah untuk memberi pengguna produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi dan selamat. Pengguna dapat merasa tenang dan yakin dalam membeli produk atau perkhidmatan tempatan, bahkan asing di aplikasi kerana kami memastikan harga dan maklumat adalah jelas. Aplikasi ini memenuhi setiap keperluan anda.

Bagi memastikan keselamatan dan melindungi kepentingan semua pengguna kami, mereka yang ingin menyenaraikan produk atau perkhidmatan mereka di pasaran NEXTBEU mestilah terdiri daripada syarikat dan jenama estetik yang berdaftar secara sah. Sesiapa yang menyertakan sijil yang tidak diperakui atau tidak rasmi tidak akan dibenarkan untuk menawarkan perkhidmatan/produk di halaman pasaran kami.

MATA NEXTBEU adalah sistem ganjaran kami yang diberikan kepada pengguna kami. Pengguna boleh mengumpulkan mata-mata melalui pembelian, promosi atau beberapa aktiviti terpilih di aplikasi. Mata ganjaran ini dapat digunakan untuk membuat pembayaran pada pembelian yang akan datang.

Buat masa ini, NEXTBEU menyediakan perkhidmatan pembayaran iPay88. Pengguna yang berjaya melakukan pembayaran akan menerima pemberitahuan SMS untuk memberitahu mereka mengenai pembayaran yang berjaya. iPay88 menyediakan saluran yang selamat untuk membuat pembayaran dan ia menggunakan beberapa sistem pencegahan penipuan yang paling maju untuk melindungi pengguna dalam talian. Pengguna kami boleh yakin dengan mengetahui bahawa sebarang transaksi yang dilakukan di aplikasi kami adalah selamat dan terjamin.

Di NEXTBEU, kupon boleh diedarkan melalui saluran dalam talian dan luar talian. Keduanya hanya ada pada waktu-waktu tertentu, dan jumlahnya juga terhad.

Baucar dalam talian:
Setelah menerima kupon dari aplikasi, pengguna kemudian dapat menggunakannya di fitur pasar. Cukup pergi ke “Baucar Saya” di profil anda untuk menggunakan baucar.

Saluran luar talian:
Baucar ini disediakan oleh peniaga atau penaja kami dan hanya boleh digunakan di pusat rawatan masing-masing. Yang perlu anda buat hanyalah menunjukkan baucar pada aplikasi anda semasa anda tiba di pusat rawatan dan nikmatinya!

Kami menghargai setiap maklum balas daripada setiap pengguna kami. Sebarang maklum balas atau pertanyaan, sila hubungi agent khidmat pelanggan kami yang ramah di 017-7922987. Kami akan berusaha sedaya upaya dan secepat mungkin untuk menyelesaikan apa-apa isu yang anda hadapi.

Di NEXTBEU, kami menitikberatkan privasi semua pengguna kami dan tidak membenarkan pemberian maklumat pengguna kepada orang lain. Sebarang perhubungan dalam aplikasi adalah bersifat peribadi dan sulit.

Kami yakin bahawa NEXTBEU adalah aplikasi hebat yang akan mengubah dinamik perubatan estetik di Asia. Dengan mengesyorkan aplikasi kami kepada rakan dan keluarga anda, anda akan membantu kami selangkah lebih dekat dengan matlamat kami untuk merapatkan jurang maklumat supaya kami dapat memperkasakan setiap orang untuk membuat keputusan dengan yakin dan selamat mengenai kesihatan dan kecantikan mereka. Kami ingin menunjukkan penghargaan tulus kami dengan memberikan anda dan pengguna baru kupon RM25 setiap seorang untuk digunakan di fitur pasaran kami dengan setiap rujukan yang berjaya dibuat. Kami juga dengan senang hati memaklumkan kepada anda bahawa ia mempunyai tempoh sah 6 bulan, jadi anda tidak perlu bimbang tentang ianya tamat tempoh terlalu cepat.

PAKAR ESTETIK, HANYA DENGAN SATU KLIK.

Muat turun aplikasi NEXTBEU sekarang dan mulakan perjalanan anda ke era kecantikan yang baharu.

PAKAR ESTETIK, HANYA DENGAN SATU KLIK.

Muat turun aplikasi NEXTBEU sekarang dan mulakan perjalanan anda ke era kecantikan yang baharu.