PENCARIAN PAKAR-PAKAR KECANTIKAN YANG MAJU

 

Pembekal yang menyediakan seluruh keperluan amalan perubatan harian anda.

PENCARIAN PAKAR-PAKAR KECANTIKAN YANG MAJU

Pembekal yang menyediakan seluruh keperluan amalan perubatan harian anda.

Link Informasi:
Tentang  l   Applikasi   l   Kelebihan   l   Testimoni   l   Penyelesaian   l   Rakan Kongsi   l     Blogger   l   Q&A    l    Pendaftaran

Kembangkan amalan perubatan anda

Rakyat Malaysia Sekarang Melabur Dalam Kesihatan dan Kecantikan

Mengurangkan kos operasi

Jimat kos pengurusan dan pemasaran.

Berunding dalam talian, pada bila-bila masa

Menguruskan rundingan tanpa sentuh dengan mudah

Sistem perhubungan API yang diperakui

Berhubung antara rakan sekerja dan klien tanpa ragu

Kemudahan pembayaran dan pengeluaran

Transaksi yang diyakini

0
+ DOKTOR BERTAULIAH
0
+ RAWATAN
0
%KADAR PENGLIBATAN
0
+ PENGGUNA UNIK

NEXTBEU

Kelebihan

01

Fitur khas yang pelbagai & strategi yang dinamik

Manfaatkan aplikasi pintar dan peranti inovatif kami untuk membina jenama serta pengenalan diri.

02

Komuniti yang erat

Kongsi pengetahuan dan kandungan tentang kecantikan dengan komuniti.

03

Meningkatkan kecekapan

Berbalas pandangan dan informasi dengan pantas, mudah serta teratur.

04

Sistem perhubungan API

Berhubung dengan keyakinan.

05

Selamat untuk semua

Membuat keputusan yang memperkasakan melalui ketelusan dan ketepatan.

06

Perlindungan Data

Yakinlah bahawa maklumat anda tidak akan dijual atau dibocorkan kepada pihak ketiga.

NEXTBEU

Testimoni-Testimoni

NEXTBEU

Penyelesaiannya

NEXT.Pasaran

Merapatkan jurang pada kebolehcapaian

Perkembangan jangkauan dan pendedahan jenama anda melalui pasaran NEXTBEU yang selamat.

NEXT.Komuniti

Merapatkan jurang komunikasi

Kongsikan kepakaran atau minat anda kepada rakan-rakan dan pemburu kecantikan. NEXTBEU dilengkapi dengan kemudahan yang membolehkan anda berinteraksi, memberikan pendedahan kepada jenama anda sambil berkhidmat kepada dunia kecantikan.

NEXT.ENSIKLOPEDIA

Merapatkan jurang informasi


Menyokong dan mengasah kemahiran anda dengan mengakses kandungan NEXTBEU yang sentiasa dikemaskini. Tujuan kami adalah untuk melindungi dan mempertingkatkan standard industri dengan menetapkan bar yang tinggi melalui data yang terbukti dan yang telah disahkan.

NEXTBEU

Rakan Kongsi

NEXTBEU

Diperkenalkan oleh golongan KOL dan blogger kecantikan

NEXTBEU

Pertanyaan-Pertanyaan biasa

Melalui aplikasi NEXTBEU, ini membolehkan anda untuk berkongsi kemahiran, pengetahuan dan kepakaran dalam platform yang dihormati. Anda juga boleh berhubung dengan pakar-pakar lain dalam industri ini. NEXTBEU adalah aplikasi pertama seumpamanya di Asia Tenggara, jadi anda juga dapat berhubung dengan pakar kecantikan dan pemburu kecantikan serantau! Aplikasi ini juga mampu mendorong kepada kemajuan kerjaya anda.

NEXTBEU adalah aplikasi mudah alih medikal berkaitan estetik, pertama seumpamanya di Asia Tenggara, yang ditubuhkan pada tahun 2021. Dengan menggunakan teknologi terkini yang ada, tujuan utama NEXTBEU adalah untuk memudahkan dan mendorong perbincangan serta pertukaran maklumat yang sihat bagi membantu pemburu kecantikan mendapatkan maklumat yang tepat untuk mempersiapkan mereka untuk mengambil langkah seterusnya dengan penuh keyakinan. Bukan hanya menyebarkan maklumat yang tepat, malah ianya juga dilengkapi dengan platform komuniti di mana pakar kecantikan atau pemburu dapat berkumpul untuk mencari serta membincangkan topik yang berkaitan dengan estetik. Sebelum ini, kita hanya boleh bergantung pada media tradisional dan buah mulut. Kini, pemburu kecantikan dapat berhubung dengan individu yang berfikiran serupa, bahkan pengamal perubatan/ kecantikan dengan satu klik! Kami mengharapkan beribu-ribu rahsia kecantikan dapat dikongsi setiap hari dan kami sangat teruja untuk anda menikmati keistimewaan ini juga!

NEXTBEU adalah aplikasi medikal yang berkaitan dengan kecantikan/estetik, namun kami juga mengalu-alukan pendaftaran bagi doktor dan pakar dari bidang lain di Malaysia! Kami mengalu-alukan kehadiran individu-individu yang bersemangat dan memiliki dorongan dalam industri ini untuk menyertai kami dan juga menikmati keistimewaan aplikasi kami.

Pakar perkhidmatan pelanggan kami akan membimbing dan membantu anda dalam setiap langkah operasi yang mudah. Hanya dalam masa 30 minit, profil profesional anda dapat dijalankan di aplikasi kami selama 24/7, 365 hari dalam setahun! Luangkan masa hanya 30 minit bersama kami untuk mendapat pendedahan yang berterusan!

  • NEXTBEU tidak menyediakan perkhidmatan perubatan / pembedahan.
  • NEXTBEU bukan orang tengah / broker pembedahan.
  • NEXTBEU tidak menerima wang faedah daripada pengguna.

 

 

Aplikasi mudah alih ini adalah percuma untuk digunakan, dan kami mengalu-alukan anda untuk mencubanya sendiri! Kami dengan bangga memperkenalkan aplikasi dan keistimewaan-keistimewaannya yang pelbagai, dan kami juga berharap dapat membantu meningkatkan jenama anda dengan lebih banyak pendedahan dan kejayaan!

 

Ya, anda dibenarkan! Ini seiring dengan nilai-nilai kami untuk mengembangkan industri kecantikan estetik melalui penyebaran maklumat yang sahih termasuk maklum balas yang sebenar dan jujur ​​agar pengguna kami dapat membuat keputusan yang tepat dan selamat!

Semua doktor dan klinik berdaftar NEXTBEU dapat menikmati halaman pasaran kami secara percuma! Kelebihan ini merangkumi pilihan bulanan, pakej, promosi, kupon dan banyak lagi!

Anda lah pengurusnya! Aplikasi NEXTBEU direka dengan mempertimbangkan semua pengguna dan dicipta agar ianya mesra pengguna. Sesiapa yang mempunyai pemahaman asas mudah alih pasti dapat menavigasi aplikasi ini tanpa masalah. Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah, pakar perkhidmatan pelanggan kami yang ramah akan membantu anda dengan mudah.

Kami juga mempermudahkan perkara ini untuk anda! Apabila ada yang berminat dengan produk atau perkhidmatan anda, aplikasi NEXTBEU akan segera memberitahu anda.

Dalam semangat menyumbang kepada industri estetik, kami memahami bahawa akan selalu ada maklumat baru dari kemajuan penyelidikan dan teknologi baru. Walaupun kami sudah mempunyai lebih dari 500 kandungan ensiklopedia, kami menggalakkan kemas kini berterusan agar pengguna kami dapat menikmati maklumat terkini.

Ini adalah salah satu Fitur terbaru kami di aplikasi NEXTBEU. Mana-mana pengguna boleh mengajukan pertanyaan mereka dan mana-mana pakar yang berkaitan dengan perkara itu boleh menjawab pertanyaan tersebut. Semua ini dapat diakses dengan hanya beberapa klik dalam aplikasi.

Pada zaman kini, pengguna-pengguna digital memeriksa ulasan sebelum membuat sebarang keputusan adalah perkara yang sangat biasa. Ulasan yang jujur dapat ​​meningkatkan keyakinan untuk membuat keputusan pembelian. Bahagian ulasan aplikasi kami adalah telus yang mana pengguna dan penyedia perkhidmatan boleh memberikan komen, manakala anda juga boleh memberi respons terhadap ulasan tersebut.

Anda boleh menghubungi hotline sokongan pelanggan kami di [email protected] dan wakil yang ramah akan membantu anda mengenai perkara tersebut.