Description

【Eh~Jomlah kita hitung 🧮 sekarang, sudah berapa lamakah anda tidak lakukan 𝐔𝐣𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐚𝐫𝐚𝐡🩸?】 Sebenarnya, badan kita sudah memberikan “Isyarat”🚨 –batuk😵‍💫, sakit kepala dan selsema 🤧yang berulang-ulang itu tanda ⚠️ kurang sihat!

Tidak periksa,🩺 tidak tahu. Setelah memeriksa👩🏻‍⚕️, terkejut! Rupa-rupanya pemuda-pemudi boleh juga mempunyai hipertensi, kolesterol yang tinggi bahkan ada risiko hepatitis 😱?

Orang yang pergi ke gim setiap hari juga mempunyai masalah jantung🫀? Tetapi untunglah😤 jika melakukan ujian darah awal- awal, seperti yang dikatakan, “Mencegah lebih baik daripada mengubati”✅, jadi masalah boleh didapati pada peringkat awal dan boleh diubati dengan senang👍🏻!

Sebenarnya pemeriksaan darah 🩸haruslah dilakukan pada setiap tahun, tetapi orang zaman sekarang sering mengabaikannya… Jadi ketika anda melihat 👀post ini, sebenarnya ini adalah isyarat untuk anda memandang berat tentang kesihatan sendiri! 😏

Ujian Darah yang menpunyai 13 pemeriksaan (Harga asli RM150) sekarang hanya perlu #RM58!

Demi kesehatan anda dan kebahagiaan keluarga anda 👪, hubungilah kami hari ni untuk membuat janji temu pemeriksaan darah selanjutnya!

#EEC #BloodTest #Ujian Darah #SaringanKesihatan

Gallery