Description

Bimbangkan kos dan kualiti perubatan dan rawatan untuk anda dan keluarga🤔? Pilihlah 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐢𝐤 𝐈𝐦𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐚𝐧𝐣𝐮𝐧𝐠 𝐌𝐢𝐧𝐲𝐚𝐤 sebagai rakan perubatan 💊dlm perjalanan penjagaan kesihatan anda.

Mengapa?
【Mari dengar apa komen pesakit kami bagi】
“Saya sangat kenal dengan 𝗗𝗿. 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗺𝗺𝗮𝗱 𝗔𝗺𝗶𝗿 𝗔𝘀𝗵𝗿𝗮𝗳👨🏻‍⚕️ dari 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐢𝐤 𝐈𝐦𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐚𝐧𝐣𝐮𝐧𝐠 𝐌𝐢𝐧𝐲𝐚𝐤 yang mesra, ramah, dan sentiasa memberikan layanan yang baik🥰. Interaksi bersama doktor adalah seperti dengan seorang sahabat yang prihatin 👨🏻‍🤝‍👨🏼 apabila beliau memeriksa kesihatan dan memberi nasihat kpd saya. Doktor mengenakan harga konsultasi yang berpatutan💰dan menyediakan ubat yang sangat efektif. Kami sekerluarga mempercayai beliau sepenuhnya🔥!”

𝐊𝐥𝐢𝐧𝐢𝐤 𝐈𝐦𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐰𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐓𝐚𝐧𝐣𝐮𝐧𝐠 𝐌𝐢𝐧𝐲𝐚𝐤 berusaha meningkatkan kesejahteraan emosi dan fizikal pesakit dengan menyediakan perkhidmatan yg menyeluruh sama ada pesakit :
✅demam 🤒
✅menghidap penyakit kronik
✅pembedahan (minor)
✅pemeriksaan kesihatan.
✅swab test
✅pemeriksaan telinga (otoscopy) dan cucian telinga
✅sedut kahak dan fisioterapi dada

Kami sentiasa bersedia menjaga kesihatan anda dan keluarga!!

#klinik #klinikimpiancawangantanjungminyak #klinikimpiancawangan #tanjungminyak #melaka #klinikkeluargamelaka #klinikperubatanmelaka #doktoranda #melaka #perubatan #rawatan #kesihatan #pembedahan #doktor #sakit #penyakit #clinic #fyp #fyp #fyp

Gallery